Transportul aerian global este preconizat să crească pe termen lung până în 2030 cu 5% anual. Pe măsură ce traficul crește, transportul aerian trebuie, de asemenea, să ofere o conectivitate internațională sigură și securizată.
România are un total de 21 aeroporturi, însă 7 dintre ele nu deservesc în prezent zboruri comerciale. Dezvoltarea infrastructurii transportului aerian în România tinde să asigure un transport rapid către București și către alte centre regionale.
Comparativ cu piața de transport aerian al altor membre ale Uniunii Europene, România se plasează mult sub medie, în special când comparația se face la numărul de locuitori, după cum se ilustrează în tabelul de mai jos.
În orice caz, infrastructura de transport aerian a României este încă preferată pe distanțe lungi, având în vedere rețeaua de autostrăzi încă în curs de dezvoltare și drumurile naționale cu restricție de viteză. În același timp, până în 2020 se estimează o creștere a numărului de pasageri care să prefere transportul aerian, de până la 19,97 milioane / an.
Personalul nostru de specialiști oferă o arie largă de expertiză pentru a răspunde nevoilor individuale ale societății pentru o largă varietate de proiecte de construcții de aeroporturi.